Ca sportul nu are varsta, asta o stim deja. Ca nu are scuza, si asta stim deja. Insa ce nu stim este ca doar cu ambitie si motivatie vom reusi sa ne atingem scopurile si nu altfel.

Un exemplu demn de urmat sunt simpaticii nostri clienti, sotii Marinof, un cuplu de doctori cu timp liber extrem de limitat, insa care au ales rezultatele in locul scuzelor. Nu mai sunt la prima tinerete, insa antrenamentele lor sunt cu mult mai intense si mai dificile decat ale multor tineri, iar despre dedicatia lor cu privire la ideea de a slabi, nu mai are rost sa vorbim. Extrem de motivati, constiinciosi si mai ales ambitiosi, cei doi au reusit sa aibe niste rezultate exceptionale intr-un timp foarte scurt si pentru asta ii felicitam.

Dansii au ales sa tina propriile lor diete (ceea ce au considerat ca li se potriveste lor) combinandu-le cu antrenamentele la Body Time si acum culeg roadele muncii depuse si inca nu au terminat! Le face placere sa vina la noi, pentru ca antrenamentul EMS i-a cucerit deplin si nimic nu ii impedica sa rateze sedinta de fitness prin electrostimulare de miercuri dimineata.

Va incurajam si pe dvs sa nu va neglijati sanatatea, indiferent de varsta si sa lasati sportul si alimentatia sanatoasa sa isi faca loc in viata dvs, deoarece o minte sanatoasa nu poate exista decat intr-un corp sanatos!