Cariera

Franciza Body Time poate fi afacerea ta sportivă la cheie. Carieră la Body Time, compania face angajări în România și Dubai. Angajăm antrenor personal, studio manager, sales manager și general manager oferind Fitness Academy training.

CARIERĂ ÎN ROMÂNIA

Body Time este o firma din Germania, la nivel national in Romania. Noi oferim locuri de munca bune, inteligente, intr-o ambianta placuta si  citeste mai mult >>

CARIERĂ ÎN DUBAI

Body Time offers right now, a chance to start your career in Dubai. We offer accommodation, and transport to work, and a very good salary read more >>

BODY TIME ANGAJEAZA

ANTRENOR PERSONAL

Antrenorul personal Body Time este persoana care este capabilă să ofere zâmbete și mulțumire clienților noștrii!

Dacă îți petreci majoritatea zilelor în sala de sport, fiind foarte atent la aspectul tău fizic, iar dorința ta este de a-i inspira și pe alții să adopte un stil de viață sănătos, înseamnă că meseria de antrenor personal ar putea fi cea mai potrivită alegere pentru tine. Multe persoane își doresc să transforme acest hobby într-o carieră și echipa Body Time este dispusă să acorde această șansă pentru un viitor frumos al persoanelor interesate!
Pentru a fi persoana potrivită care poate ocupa postul de antrenor personal în compania noastră trebuie să prezinți un aspect fizic plăcut, aptitudini de muncă în echipă, să fii sociabil și nu în ultimul rănd un puternic simț de organizare.

STUDIO MANAGER

Studio manager-ul Body Time este persoana capabilă să asigure buna funcționare a oricărui studio Body Time existent!

Pentru a te asigura că ești persoana potrivită care să ocupe postul de studio manager în compania Body Time trebuie să ai un spirit practic și o organizare impecabilă pentru coordonarea eficientă a tuturor activitatilor studio-ului pe care îl reprezinți în vederea atingerii obiectivelor stabilite la cele mai înalte standarde de calitate, să raportezi conducerii orice nereguli sau abateri ale subordonaților  pe care îi reprezinți și nu în ultimul rând să te asiguri că toți clienții care au trecut pragul studio-ului Body Time pe care îl reprezinți au fost mulțumiți de facilitățile și serviciile oferite.

Dacă întrunești aceste calități te așteptăm să te alături echipei Body Time!

MANAGER DE VÂNZĂRI

Manager-ul de vânzări Body Time este persoana capabilă să asigure promovarea și vânzarea directă a serviciilor ce fac obiectul ofertei comerciale al organizației noastre!

Pentru a fi persoana potrivită pentru compania noastră trebuie să poţi face mai multe activităţi concomitent şi să îţi placă independenţa, trebuie să fii o persoană optimistă, prietenoasă, să ai aptitudini excelente de organizare şi să îţi placă să lucrezi în echipă.
Un agent de vânzări trebuie să urmărească zilnic atragerea permanentă de noi clienți, urmărește și realizează planul de vânzări lunar și/sau anual, stabilește și dezvoltă o relație profesională cu clienții Body Time, întocmește periodic materiale de sinteză (rapoarte, statistici) și de prezentare (promovare la evenimente importante din diferite orașe în care există studio-uri Body Time) și nu în ultimul rând participă activ la ședințe interne și colective împreună cu clienții și/sau partenerii.

GENERAL MANAGER

General manager-ul Body Time este persoana capabilă care asigură și răspunde direct de buna funcționare a întregii organizații!

Pentru a te putea asigura că ești persoana potivită care să se stabilească în postul de general manager în compania Body Time trebuie să fii sigur că te poți ocupa de definirea și formularea politicii economico-sociale a organizației Body Time pe care trebuie să o și reprezinți în relațiile cu o multitudine de persoane fizice sau juridice, planificarea, organizarea și controlul activității organizației și angajaților organizației la nivel inalt și nu în ultimul rând vei fi responsabil direct în luarea deciziilor finale cu privire la modul de apreciere a rezultatelor calitativ superioare și/sau de penalizare a erorilor factorului uman.

Dacă întrunești aceste calități te așteptăm să te alături echipei Body Time!

SIGN UP TODAY!

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness

ÎNCEARCĂ ACUM