Project Description

Let’s GROW together!

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai situaţia financiară sau curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de aceste întrebări şi de stresul zilnic!

Este foarte simplu, Body Time are acum soluția, şansa mult aşteptată de a lucra pentru tine şi viitorul tău într-un domeniu sigur şi de succes! Inovația fitness-ului şi anume EMS training. După 10 ani în care am acumulat experiența şi toate informaţiile necesare pentru un business de succes, îți oferim franciza Body Time prin diferite opțiuni, astfel poți să o alegi pe cea care ți se potriveşte! Adică, îți putem oferi unul din studio-urile noastre din oraşul tău, emblema firmei noastre pentru propriul tău studio sau şansa de a deschide împreună EMS studio-ul perfect!

Principalele motive pentru care vei vrea să ni te alături în afacerea Body Time:

Un profit lunar NET între 3.000 Euro – 8.000 Euro

Propiul tău studio, lucrezi pentru tine, tu îți alegi angajații, locaţia, etc

Afacere desfăşurată pe societatea ta. Deciziile iti apartin si esti unicul proprietar al studioului.

Îți oferim cel mai bun şi mai puternic brand de pe piaţa din România, Body Time deține 18 studio-uri în România + 10 în Dubai, Body Time fiind locul 1 ca mărime în domeniul EMS în România şi locul 3 în lume.

Beneficiezi de cel mai bun şi puternic marketing, paginile noastre web având peste 5.000 de vizitatori unici zilnic, iar paginile de facebook însuşesc peste 500.000 de like-uri!

Te ajutăm şi te învățăm cum se fac angajări, pentru ca staff-ul tău să fie unul eficient, le oferim tuturor angajaților dumneavoastră training profesional pentru servicii de nivel european şi nu în ultimul rând echipamentul necesar la prețul de producător!

Îți garantăm amortizarea investiției făcute în prima jumătate de an!

☆ 0 COSTURI LUNARE!!

Eşti interesat? Ce trebuie sa faci pentru a începe acum o franciză? Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii!

Contact Person

Silviu Cruceanu
Silviu CruceanuCEO
Tel: +40 (0) 726916575
Email: silviu.cruceanu@gmail.com

FORMULAR DE CONTACT

Body Time îți oferă acum șansa de a te alătura echipei noastre prin Franciza Body Time cu un know-how unic în România și îți pune la dispoziție mai multe oportunități! Alege-o tu pe cea potrivită pentru tine prin completarea formularului de mai jos.