Despre Suplimente

Daca doriti un supliment nutritiv pentru culturism, fitness, slabit, cresterea masei musculare, imbunatatirea memoriei, cresterea energiei, imbunatatirea sanatatii atunci le gasiti la Body Time.
Suplimentele nutritive se prezinta sub diferite forme: pastile, pudra, lichid, capsule, batoane si au diferite arome.

Suplimentele nutritive se impart in:
Aminoacizi liberi care se gasesc sub forma de capsule, pastile, sub forma de pudra sau, mai rar, lichide. Avantajul major al acestora fata de concentratele proteice este acela ca, fiind deja desfacuti din proteina, corpul nu trebuie decat sa-i absoarba. Prin folosirea aminoacizilor liberi se scurteaza deci timpul dintre sfarsitul antrenamentului, moment in care nevoia de aminoacizi a organismului este acuta si momentul absortiei acestora, comparativ cu cazul utilizarii proteinelor. Diferenta devine si mai mare, dramatica chiar, daca o comparam cu utilizarea unui aliment obisnuit.

Suplimente nutritive pentru arderea grasimii care pot fi:
Termogenice, pentru diminuarea apetitului alimentar, pentru reglarea tiroidei, pentru blocarea absorbtiei carbohidratilor si grasimilor din alimente.

Suplimente nutritive cu concentratie mare de carbohidrati (peste 70%) si mica de proteine (10-25%) recomandate in special celor care vor sa ia rapid in greutate. Ele sunt bogate in calorii si sunt foarte utile in special ectomorfilor.