Consiliere în nutriție

Susținem antrenamentul dumneavoastră, la Body Time, printr-un program simplu și eficient de alimentație, asigurând, astfel, cel mai rapid succes în dobândirea corpului dorit.

Puteți beneficia de consiliere nutrițională profesională în salonul nostru de la un consilier nutriționist cu experiență.

Suplimente nutritive

Adăugați antrenamentului dumneavoastră un turbo! În cadrul consilierii profesionale acordate la Body Time, aflați care suplimente nutritive grăbesc succesul dumneavoastră. Informați-vă acum personal la Body Time și veți fi uimiți “Există totuși și miracole!”

Plan de alimentație de la nutriționist

Alimentația este cea mai importantă, daca vrei să arăți bine și să trăiești sănătos. O alimentație corectă te ajută să fii sănătos, să arăți bine, să ai mai multă putere, dar mai ales, să ai un corp frumos. Nu degeaba, se spune: “Ești ceea ce mănânci”!

Un plan de alimentație simplu și individualizat, pentru dumneavoastră, vă este oferit în orice studio Body Time din țară.

Cum te ajută o alimentație sănătoasă?

  • Arăți mai bine
  • Slăbesti
  • Îți tonifiezi musculatura
  • Îți întăresti sistemul imunitar
  • Ai o piele mai frumoasă și mai sănătoasă
  • Ai mai multă energie și putere

Noi vă arătăm cât de simplu poate fi să te alimentezi corect.

Pentru cele mai bune rezultate vă recomandăm rețetele noastre de succes, pentru rezultate garantate 100%,în cel mai scurt timp. Rețeta noastră cuprinde 4 puncte majore ca importanță a căror îndeplinire vă garantează succesul.

Rețeta de succes

Alimentația

Conceptul nostru este complet, veți primi la sediu nostru un plan de nutriție individualizat pentru scopurile și dorințele dumneavoastră. Alimentația este cea mai importantă parte. Alimentația recomandată de echipa Body Time este foarte variată, gustoasă și mai ales foarte sanatoasă!

Suplimente nutritive

Suplimentele nutritive constituie un accelerator pentru arderea grăsimilor sau creșterea masei musculare. În funcție de scopul dorit avem la sediu sau în magazinul online produsele potrivite care să vă ajute să aveți cele mai bune rezultate posibile în cel mai scurt timp. Categoria suplimentelor conține mai multe produse, aici intră și vitaminele, mineralele, aminoacizii și alte produse foarte importante pentru succesul dumneavoastră.

Refacerea/odihna

Dacă vrem ca organismul nostru să funcționeze cum trebuie și să avem rezultatele dorite, trebuie să ne odihnim zilnic, pentru ca musculatura să se regenereze și să aibă timpul necesar procesului de creștere. Mai ales noaptea. Noi recomandăm să dormiți între 6 și 8 ore pentru o viață sănătoasă. De asemenea, este foarte bine să duceți o viață relaxată, fără stres.

Antrenamentul

Last, but not least! – Antrenamentul reprezintă cea mai scurtă și mai ușoară parte a conceptului. În 20 de minute, antrenăm tot corpul scurt și intens pentru rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil. Antrenamentul constă în impulsuri transmise către musculatură, care pornesc procesul de ardere al grăsimilor și determină tonifierea și creșterea masei musculare. În combinație cu alimentația, suplimentele și odihna, veți avea rezultatele dorite.