Ce oferim? Calitate și rezultate cu trainer personal!

În sfârșit, a apărut pe piață un concept, în fața căruia, nu mai aveți niciun motiv să spuneți NU.
Studiile despre antrenamentul EMS în Germania:
Conform studiului Universității de Sport din Köln (Zarotis et al.2004), patru din cinci persoane ar dori să scape de câteva kilograme, să-și definească mușchii și să minimalizeze zonele cu probleme. A fi în formă – a tonifia – a slăbi: aceste noțiuni stau în fruntea listei de dorințe a multor oameni! Dietele noi apar ca ciupercile după ploaie, însă la fel de ușor și eșuează din cauza efectului yo-yo. Restul se datorează lipsei de mișcare și a stresului de zi cu zi. Rezultatul: mușchi moi, țesut conjunctiv slab, celulită, depunerea grăsimii pe șolduri și nu numai. Resemnare și capitulare, în locul unui corp frumos și a unei calități mai ridicate a vieții. Există însă o cale de scăpare: modelarea eficientă a corpului cu ajutorul Miha Bodytec, antrenament cu efect asupra întregului corp!
Care sunt efectele confirmate de studii?
Antrenamentul sistematic prin stimulare electrică contribuie la atingerea obiectivelor propuse în cel mai scurt timp, fapt susținut și prin studiile Universității din Erlangen-Nürnberg.

• 87% din participanți resimt un efect vizibil de formare a siluetei; senzația pozitivă a fost resimțită mult mai puternic față de antrenamentul convențional.

• 89% s-au simtit mult mai tonifiați, mult mai echilibrați și mai puternici după antrenament.

• Proporția grăsimii corporale s-a redus cu până la 4%, după 6 săptămâni de antrenament EMS.

• Femeile au pierdut în medie 1,5 cm, în talie și șolduri.

• Barbații și-au redus diametrul abdomenului cu până la 2,3 cm – totodată observându-se o creștere a masei musculare cu 1-2 cm pe picioare, brațe și în zona toracică.

• La sportivi s-a înregistrat o creștere musculară de cca 4 cm – mult mai mult decât în cazul metodelor convenționale de antrenament.

• Persoanele supraponderale au pierdut în medie 3,5 kg din greutate și 9% din grăsimea corporală, respectiv 6,5 cm din diametrul șoldului, 2 cm din diametrul brațului, după numai 13 săptămâni de antrenament.

• Persoanele în vârstă de peste 65 de ani au obținut o reducere de 6% a grăsimii corporale, după un antrenament de 30 de minute în fiecare a 5-a zi, timp de 14 săptămâni.

• 6,8% mai puțina grăsime pe abdomen și o talie cu 6 cm mai subțire susțin beneficiul enorm, accesibil, în lupta contra supraponderabilității și a sindromului metabolic.

Cu sistemul de antrenament prin EMS (Electro Stimulare Musculară) se pot atinge efecte de antrenament mai mari cu pâna la 20 de ori, decât în cazul antrenamentelor în sălile de fitness obișnuite.

Antrenamentele prin EMS la Body Time, sunt ideale pentru toți cei care vor să atingă rezultate vizibile într-un timp scurt. Fie că optați pentru programul de slăbire sau pentru programul abdomen-picioare-fese pentru femei, Body Time face totul posibil. Convingeți-vă singuri!