Nu ai timp să mergi la sala de fitness? Body Time este soluția!

Vrei să slăbești sau pur și simplu să te tonifiezi? Să ai un corp sănătos și frumos? Nu ai timp sau nu vrei să mergi zilnic la sala de fitness? Body Time este soluția! La Body Time, îți antrenezi tot corpul, în doar 20 de minute și numai o singură dată pe săptămână. Cel mai nou și modern concept de fitness din Germania face posibil acest lucru. Trebuie să simți și tu, măcar o dată! Conceptul Body Time, este nou pe piață și trebuie testat, altfel, nu o să știi niciodată ce se întâmplă la noi și cât de eficient este acest antrenament. Cine ar fi crezut că este posibil să ne antrenăm tot corpul într-o singură ședință, numai o singură dată pe săptămână? Incredibil, dar adevărat!

Ceea ce înainte era posibil numai după ani de antrenament, acum este accesibil mult mai repede și mai ușor prin exerciții specifice în combinație cu electrostimulare. Succesul este vizibil și poate fi atins cu ușurință. Mușchii se conturează foarte bine, forța și rezistența cresc, corpul își recapătă frumusețea, mobilitatea se îmbunătățește, toate acestea generând o stare generală de bine.

Antrenamentul la Body Time se face scurt și intens. Astfel, economisiți timp și vă atingeți scopul în doar 20 de minute de antrenament pe săptămână. Rezultatele apar în cel mai scurt timp. Antrenamentul este mult mai eficient și cu rezultate mult mai vizibile decât ceea ce puteți obține la o sală clasică. Acest concept este nou în România și provine din Germania, având un mare succes în Europa. Studiile efectuate la Facultatea de Sport și Medicină demonstrează efectele pozitive ale antrenamentului. Dacă nu ai destul timp să mergi la sală, ambiția sau starea necesară, să depui eforturi sporite, Body Time este soluția. În 20 de minute pe săptămână îți antrenezi tot corpul, obținând cele mai bune rezultate. Antrenamentul este personal, scurt, plăcut și foarte intens.
Vă așteptăm să vă antrenați alături de echipa Body Time!

Cu sistemul de antrenament prin electrostimulare musculară (EMS) se pot obține efectele unui antrenament cu până la 20 de ori mai mari decât în cazul antrenamentelor din sălile de fitness obișnuite.Un antrenament prin electrostimulare musculară de 20 de minute este echivalent cu un program de 8×45 minute de antrenament clasic la sala de fitness sau de forță.

Antrenamentul este personal one-to-one!

La Body Time, veți fi motivați și îndrumați personal de antrenorii noștri. Împreună, veți reuși să dobândiți corpul visat în cel mai simplu mod. Antrenorul personal se caracterizează prin abilități și cunoștințe de specialitate, profesionalism și prin competențe sportive.

– O FORŢĂ NOUĂ PENTRU DURERILE DE SPATE
– UŞURINŢĂ ÎN LOC DE STRES
– ÎNTĂRIRE LA TOATE NIVELELE
– ACORDAȚI SPATELUI O ŞANSĂ SĂ-ŞI REVINĂ
– ÎNCEPE ASTĂZI!

În ce constă? Funcționează? Ce rezultate are? În cât timp se văd rezultatele? Care sunt contraindicațiile?
Electrostimularea musculară este o metodă recent lansată pe piață, care folosește stimularea musculară prin impulsuri electrice. Are potențialul de a fi folosită ca antrenament de rezistență pentru atleți, pentru persoanele interesate de sănătate și întreținere corporală, are efect terapeutic și de reabilitare pentru persoanele cu probleme locomotorii, folosită ca post-antrenament pentru atleți, slăbire, definire, tonifiere.

Doar 20 de minute pe săptămână?

Da! Sună puțin, dar asta este revoluționar la sistemul antrenamentului EMS. Mușchii tăi vor fi stimulați atât de intens, încât nu este nevoie de mai mult. Altfel, te vei supraantrena! În aceste 20 de minute, îți lucrează toți mușchii din corp permanent și mult mai intens ca la o sala clasică. Acest antrenament trebuie încercat pe propriul corp, altfel nu veți simți niciodată această nouă senzație!

Pe bază de EMS rezultatele vin mult mai repede. La Body Time slăbești în cel mai scurt timp posibil și cu minim efort. Aici, te așteaptă fitness pe bază de electrostimulare activă, cu exerciții fizice executate cu ajutorul unui antrenor personal care te supraveghează în fiecare minut din antrenament. Înainte de antrenament, îți facem o fișă individuală de antrenament unde îți trecem toate măsurile. După 10 săptămâni îți dovedim și îți arătăm rezultatele dorite în centimetri! Vino și încearcă. O singură ședință de probă te va convinge, nu trebuie să aștepți luni întregi.

Programele de antrenament de la Body Time sunt create indiviual pentru fiecare client în parte, astfel încât, efectele antrenamentului de maxim 20 de minute să coincidă exact cu rezultatul dorit de dumneavoastră.

  • Eliminarea celulitei
  • Tonifierea musculaturii
  • Scăderea în greutate
  • Creșterea masei musculare
  • Stimularea circulației sangvine
  • Activarea tuturor grupelor musculare
  • Protecția ligamentelor